Fluke

 

Fluke is geboren op 4 december 2006 en rustig van ons heen gegaan op 29 mei 2018. Hij was een American Staffordshire Terriƫr.

Peter had heel graag een pup van kennissen van Tamara, maar dan had hij ook een voorkeur bij welk teefje. We hebben nooit spijt gehad van onze beslissing.

 

Fluke heeft zijn socialisatietest behaald maar ook zijn brevet met 86/100. Hij luistert heel goed naar zijn baas en is ook gedreven om alles te doen.

 

Fluke is een grote deugniet die heel goed weet wat mag en niet mag, maar o wee de rug gedraaid of even weg doet hij het toch. Maar het is een schat van een hond die klaar staat voor een goede knuffel maar ook onze beste waker in huis.

 

Hij is een heel vrolijke hond en sociaal aangelegd.

 

Fluke is afgeleidt van de film Fluke. Zijn naam betekent meevaller.

 

 

 

Showresultaten

 

12/03/2007 : 1ste plaats ASTBC, meest belovende puppy reu van de dag, belofte van de dag. Gekeurd door Dhr. Van Den Broeck Walter, 9 deelnames in zijn klas

 

27/04/2008 : 1ste plaats Beste Jeugdreu en Beste Jeugdhond op de Amboirix Trofee te Genk. Gekeurd door Dhr. Meeremans Daniel.

 

27/09/2008 : 1ste plaats en 1 Uitstekend bij de tussenklas op de Internationale Dogshow in Maastricht. Gekeurd door Dhr. Roosenboom P.