Monkey

 

Monkey is geboren op 04 december 2009. Hij is een Franse Bulldog.

We wilden terug een huishondje in huis en met een gezichtsmimiek. Want één keer zo'n ras in huis, je mist het dan toch weer als het er niet is.

 

Monkey viel ons meteen op in de nest. Liet zeker niet met zich sollen en kan ook heel goed alleen spelen. Ideaal voor onze roedel.

Monkey en Fluke zijn grote speelkameraadjes geworden. Ze zijn zo goed als onafscheidelijk als ze samen zijn. Onze twee dikke vrienden bij elkaar. Monkey heeft het even moeilijk gehad na het overlijden van Fluke maar geniet nu verder van zijn oude dagen.

 

Tamara heeft Monkey de basis van gehoorzaamheid geleerd.

 

Monkey heeft dan ook zijn socialisatietest behaald en zijn brevet met 72,5/100 en dit met zijn eigen bulldog kuren :-)

 

Monkey heeft zijn naam niet voor niets gekregen, hij kan heel wat streken uithalen en voorwerpen vinden in huis die wij zelfs niet weten liggen :-). Hij is een echte aap die altijd klaar staat om te spelen en om zot te doen met de rest van de honden. Er zit geen greintje agressie in zijn lijfje, als een hond uithaalt denk hij nog altijd dat het is om te spelen.

Monkey gaat meestal ook mee naar de wedstrijden die er gespeeld worden, ook al doet hij nooit mee, hij heeft altijd enorm succes bij de omstaanders.

 

Maar hij heeft zeker ook de koppigheid van een Franse Bulldog, maar daar kunnen we goed mee overweg.

 

Monkey heeft geen stamboom maar dat maakt ons niets uit. Hij komt zo wie zo uit een goede kennel, waarvoor dank.